Çanakkale Ayvacık TOKİ fiyatları!
Çanakkale Ayvacık 157 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Çanakkale Ayvacık Toki fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Çanakkale Ayvacık Toki evleri evleri fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. Çanakkale Ayvacık Toki fiyatları 117 bin 932 TL'den başlıyor ve 159 bin 764 TL'ye kadar yükseliyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Çanakkale Ayvacık Toki satışları 10 Haziran 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulacağı Çanakkale Ayvacık Toki evleri satışa sunulduğu ilk gün (10 Haziran 2019) yalnızca Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine, satışa sunulduğu ikinci gün (11 Haziran 2019) konut kalması halinde, yalnızca %40 Engelli Vatandaşlara, satışa sunulduğu üçüncü gün (12 Haziran 2019) konut kalması halinde, yalnızca Emekli Vatandaşlara, konutların satışa sunulduğu diğer günlerde (13 Haziran 2019 ve sonrası) konut kalması halinde ise başvuru şartlarına haiz olan diğer vatandaşlara yönelik satılacak. Konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Çanakkale / Ayvacık Şubesi aracılığıyla yürütülecek.

Çanakkale Ayvacık Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Çanakkale Ayvacık Toki fiyatları için tıklayınız.

Çanakkale Ayvacık satılık Toki konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181