TOKİ Çanakkale 2020 kura çekilişi ne zaman?
Toki imzası ile sosyal konut projesi çerçevesinde inşa edilecek olan Toki Çanakkale 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki Çanakkale 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Yakın zamanda inşaat çalışmalarının başlaması beklenen Çanakkale toki kuraları ne zaman çekilecek 2020 sorusunun detayları henüz netlik kazanmadı. Çanakkale Toki 100 bin sosyal konut projesi çekiliş tarihleri ilerleyen zamanda belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. 

Toki yüz bin konut Çanakkele kapsamında Çanakkale'de Merkez'de toplam 500 konut inşa edilecek. 2+1 brüt 75 ila 85 metrekare ve 3+1 brüt 100 metrekare olarak inşa edilecek olan sosyal konut projesinde yer alan konutlara yüzde 10 peşinat vererek kalan tutarı aylık 849 TL'den başlayan taksitlerle 240 ay ödeyerek sahip olunabilecek. 

Toki Çanakkale 2020 kura çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. Çanakkale Toki 2020 kura ne zaman sorusunun detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181