TOKİ Çanakkale Bayramiç kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Toki Çanakkale Bayramiç kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Toki Çanakkale Bayramiç kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
181 konutun bulunduğu Çanakkale Bayramiç Toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura töreninden sonra belli olacak olan hak sahipleri listesi belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Bayramiç Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Çanakkale Bayramiç 181 Adet Talep Projesi kapsamında inşa edilen Çanakkale Bayramiç Toki projesinde yapımı devam eden konular için kura işlemi 03 Mayıs 2019 tarihi saat 16:00’da Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapılacak. Çanakkale Bayramiç toki çekiliş sonuçları neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak. 

Toki Çanakkale Bayramiç kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. Toki Çanakkale Bayramiç çekiliş sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181