TOKİ çekiliş ne zaman 2019 Çanakkale?
Toki tarafından hayata geçirilecek olan Toki çekiliş ne zaman 2019 Çanakkale sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki çekiliş ne zaman 2019 Çanakkale sorusunun detayları şu şekilde;
Çanakkale Toki kura çekilişi ne zaman 2019 sorusunun detayları henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Çanakkale Toki çekilişi 2019 detayları ve tarihi ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Çanakkale TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

Çanakkale Toki 2019 başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Çanakkale İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden Çanakkale İntepe Toki evleri için talep toplandı. Projede brüt 85 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 86 adet ve brüt 128 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 85 adet konut yer alacak.

Toki Çanakkale 2019 projeleri daire fiyatları şu şekilde;


Toki 50 bin konut Çanakkale İntepe satış duyurusu için tıklayınız.

Toki çekiliş ne zaman 2019 Çanakkale sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181