Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hayata geçirilen Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap fiyatları detayları şu şekilde; Çankırı Kurşunlu Toki fiyatları 93 bin 90 TL'den başlayıp 101 bin 904 TL'ye kadar yükselecek. Çankırı Kurşunlu Toki evleri fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor.

2+1 planında 4 adet konutun kurasız satışa sunulacağı Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap satışları 5 Kasım - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Çankırı Kurşunlu II. Etap Belediye Projesi kapsamında inşa edilen projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Çankırı-Kurşunlu Şubesi olacak.

Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Çankırı Kurşunlu TOKİ 2. etap fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181