Çankırı Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Çankırı Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Çankırı Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi 22 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek. Proje kapsamında yer alan 163 konut için sözleşme imzalama işlemleri “T.Halk Bankası A.Ş. Çankırı Merkez Şubesi”nde gerçekleştirilece.

T.Halk Bankası A.Ş. Çankırı Merkez Şubesinde yapılacak olan sözleşme imzalama işlemleri sırasında; hak sahiplerinin aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:

Sözleşme imzalama işlemlerinin vekaleten yapılması durumunda; “TOKİ Başkanlığınca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya, satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya, taksitlerini yatırmaya, konutu teslim almaya, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırmaya, konut teslim tutanağı, konut tespit föyünü ve bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir” ibarelerinin vekalette yer alması gerekmektedir.
-Varisli veya iştirakli olan hak sahiplerinin veraset ilamları. 

Çankırı Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181