Çankırı TOKİ açık satış Ağustos 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çankırı Toki açık satış Ağustos 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Çankırı Toki satışları 2019 Ağustos ayında da devam ediyor. Çankırı Toki açık satış Ağustos 2019 detayları şu şekilde;

Satışa sunulan 208 konuttan kalan 200 konutun kurasız satışlarının devam ettiği Çankırı Orta Toki evleri satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeleri tarafından yürütülecek. Çankırı Orta Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Çankırı Orta Toki satışları 16 Temmuz 2019 tarihinde başladı ve 30 Eylül 2019 tarihinde sona erecek.

Ayrıca Çankırı kentsel dönüşüm projesi 2. etap kapsamında 2 adet işyeri satışları 1 Temmuz 2019'da başladı ve 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam ediyor.


Çankırı Orta Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Çankırı Orta Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Çankırı Orta Toki fiyatları için tıklayınız.

Çankırı Toki açık satış Ağustos 2019 detaylarını sizler için derledik. çankırı toki satılık daire ve Toki çankırı satış işlemleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181