TOKİ çekilişi tarihi ne zaman 2019 Çankırı?
​Çankırı'lı vatandaşlar tarafından merak edilen Toki çekilişi tarihi ne zaman 2019 çankırı sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

67 ilde 140 projede inşa edilecek olan Çankırı Toki 50 bin konut projeleri arasında Çankırı Aşağıpelitözü Köyü Toki evleri yer alıyor. Toki çekilişi tarihi ne zaman 2019 Çankırı sorusunun yanıtı henüz netleşmedi. çankırı Toki 2019 çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı netlik kazandığında sayfamızda yer alacaktır.

Çankırı Aşağıpelitözü Köyü Toki evleri başvuruları 11 Mart'ta başlayıp 19 Nisan'a kadar devam etti. Başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Çankırı İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Çankırı Merkez Toki fiyat için tıklayınız.
Çankırı Merkez Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki çekilişi tarihi ne zaman 2019 çankırı sorusunun yanıtını sizler için derledik. çankırı Toki çekilişi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181