2019 TOKİ başvuruları ne zaman Çorum Sungurlu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan 2019 TOKİ başvuruları ne zaman Çorum Sungurlu detaylarını sizler için araştırdık.

2019 TOKİ başvuruları ne zaman Çorum Sungurlu detayları şu şekilde; Çrom TOKİ 2019 projeleri kapsamında yer alan Çorun Sungurlu TOKİ başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı. TOKİ Çorum başvuru tarihi 2019 bilgisi netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Çorum'un Sungurlu ilçesi Kapıkaya mahallesinde inşa edilecek olan Çorun Sungurlu TOKİ evleri projesi 120 konuttan oluşacak. 3. etap kapsamında hayata geçirilecek olan Çorun Sungurlu TOKİ 3. etap projesinin ihalesi 24 Ağustos 2017 tarihinde saat 14.00'te yapıldı.

İhale bedeli 27 milyon 650 bin TL olan Sungurlu Kapıkaya TOKİ 3. etap projesi kapsamında 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Çorum Sungurlu TOKİ 2019 projesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

2019 TOKİ başvuruları ne zaman Çorum Sungurlu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 5 yıl önce

Nezaman başlanacak

banner182

banner181