Çorum TOKİ 2019!
Yatay mimaride inşa edilecek olan Çorum Toki 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Çorum Toki 2019 detayları şu şekilde;
19 Nisan'a kadar başvurularının devam edeceği Çorum Kuruçay Toki evleri için talep toplanacak. Toki Çorum 2019 projeleri arasında yer alacak olan ve Toki 50 bin sosyal konut projesi kapsamında Toki 50000 konut Çorum için başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Çorum İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Başvurusu toplanacak konutların ihalesi yapıldıktan sonra satış fiyatları belirlenecek olup, başvuru sahipleri arasında 16 Mayıs 2019 tarihinde Hak Sahibi Belirleme kurası çekilecek. Toki 50 bin konut başvuru formu için tıklayınız.

Kuruçay Toki Evleri 2019 kapsamında kuralı satışa sunulan dairelerin detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 481 adet, brüt 75,73 metrekare,
3+1 nitelikli 176 adet, brüt 109,00 metrekare



Toki Çorum başvuru 2019 kapsamında başvuru şartları şu şekilde;
1. T.C. vatandaşı olması, 
2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (3+1 konut başvurusu hariç)
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, 
4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, 
5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 konut başvurusu hariç) 
6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Çorum Kuruçay Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Toki 50 bin konut fiyatları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.

Toki 50 bin konut Çorum detaylarını sizler için araştırdık. Toki 50 bin konut Çorum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181