Çorum Uğurludağ'da kentsel dönüşüm projesi için protokol imzalandı!
Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın katkılarıyla Ugurludağ ilçesinin çehresini değiştirip yaşam kalitesini artıracak bir proje için imzalar atıldı. Ugurludağ Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi arasında "Kentsel Dönüşüm" projesi çerçevesinde hazırlanan protokol imzalandı. İmza törenine projeye büyük katkılar sağlayan AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Kaymakamı Emre Dündar, Ugurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, İlçe Başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve parti yöneticileri katıldı.

Törende konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, projenin Uğurludağ'a kazandırılması hususunda Belediye Başkanı Remzi Torun'u tebrik ederken, Uğurludağ'ın yetiştirdiği bir isim olan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Projenin Uğurludağ'ın gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığını söyleyen İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Uğurludağ'ın geçmişteki durumundan bahsederken, AK Parti hükümetleriyle birlikte bir değişimin yaşandığını hatırlattı. Remzi Torun'un da değişimi taçlandırdığını söyleyen Karadağ, Ugurludağ'ı kent görünümüne kavuşturacak ve çehresini değiştirecek projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Belediye Başkanı Remzi Torun da proje hakkında bilgiler verdi. 13 dükkan ve 24 daireden oluşacak projede ayrıca Saat Kulesi, kent meydan yapımının da yer alacağını anlatan Başkan Torun, projenin bu sene ihale edileceğini ve ihale aşamasından sonra da kazmanın vurulacağını kaydetti. TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, protokolün ardından proje dairesinin onayından sonra da 2 ay içerisinde ihalesinin yapılabileceğini açıkladı. Karaca, 3 ay içerisinde de projeye kazmanın vurulacağını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Başkan Torun ve Daire Başkanı Karaca, projeyi görüntülü bir şekilde anlattılar.

Çorum Hakimiyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181