Osmancık Koyunbaba TOKİ kura çekilişi 26 Mayıs'ta!
Gemici TOKİ Konutlarının anahtar teslimi ve Koyunbaba TOKİ Konutlarının kura çekiliş günü belli oldu. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, TOKİ 2. Etap Gemici Konutlarının anahtar teslim töreni ile TOKİ 4. Etap Koyunbaba Konutlarının kura çekilişinin 26 Mayıs’ta yapılacağını açıkladı.

ÜÇ AYRI PROJEDE 795 AİLE EV SAHİBİ OLACAK
Osmancık’ta üç ayrı TOKİ Projesinin gerçekleştirildiğini belirten Karataş, üç projede 795 ailenin ev sahibi olacağını söyledi. Başkan Karataş, TOKİ projelerinden ilki olan Gemici TOKİ Konutlarının tamamlandığını ve anahtar teslim töreni düzenleneceğini belirterek “Seçim beyannamemizde iki TOKİ projesi sözü vermiştik. Bunlardan ilki olan Gemici TOKİ konutları tamamlandı. Burada 198 aile ev sahibi olacak. 3. Etap olarak 240 konutluk Şenyurt TOKİ Konutları ve 4. Etap olarak 357 konutluk Koyunbaba TOKİ konutlarını projelendirdik. Koyunbaba TOKİ konutları da ihale edildi. Üç projede 795 aile ev sahibi olacaktır. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ŞENYURT TOKİ KONUTLARI DA İHALE EDİLECEK
Başkan Karataş, Şenyurt Mahallesine yapılması planlanan 3. Etap TOKİ projesinde konut sayısı artırıldığı için proje değişikliğine gidildiğini belirterek en kısa zamanda ihale edileceğini kaydetti.

ANAHTAR TESLİMİ VE KURA 26 MAYIS’TA
Gemici TOKİ konutları 26 Mayıs’ta düzenlenecek törende teslim edilecek. Aynı törende Koyunbaba TOKİ Konutları için kura çekilişi de gerçekleştirilecek. Anahtar teslim töreni saat 15:00’da Belediye Kültür Merkezinde olacak. Kura çekilişi de aynı gün saat 17:00’da yapılacak.

Osmancık Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Senel dasdanbek 6 yıl önce

banner182

banner181