TOKİ Çorum emekli konutlarının kurası Mayıs'ta çekilecek!
Türkiye Emekliler Demeği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, basın açıklaması yaparak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum'da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi. Demek merkezinde düzenlenen toplantıda konuşma yapan Kınıklı, kuraların 2017 yılının mayıs ayının ilk haftasında çekileceğini, konutların temellerinin ise Temmuz ayında atılacağını söyledi.

'İLK ETAPTA 750 KONUT İNŞAA EDİLECEK'
6 bin 370 emeklinin başvuru yaptığını da ifade eden Kınıklı şu açıklamalarda bulundu: "l'inci etapta Slimkent'e 750 adet konut inşaa edilecek. 2'inci etapta ise Mimar Sinan Mahallesinde ki eski atış alanına yapılacak.

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR
Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Hıdır Kınıklı Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'a bize bu imkânları sağladıkları için emekliler adına teşekkür ediyorum."

M. Burak Yalçın / Çorum Hakimiyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181