Demirkapı kentsel dönüşüm projesi Bakanlık'tan onay bekliyor
Uludağ yamaçlarında gerçekleştirilecek kentsel dönüşüme öncülük edecek olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını da kaydeden Başkan Dündar, "Demirkapı projemiz hazır. Son şeklini verdiğimiz projeyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını bekliyoruz. Bakanlığın onaylamasının ardından çalışmaları başlatacağız" diye konuştu.

Demirkapı Kentsel Dönüşüm projesinin hem bölgesi için hem de kent için ayrı bir önem taşığını dile getiren Dündar,"Kent estetiği ve mimari kültürüne uygun, bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle çeşitlilik arz etse de, en çok zemin artı 3 kat olarak inşa edilecek konutları, dağ yamaçları dediğimiz bölgenin dönüşümüne öncülük edecek örnek bir proje. Mevcut konut ve nüfus yoğunluğunun değişmeyeceği Demirkapı kentsel dönüşüm projesi'nde, bölgenin sosyal ve kültürel yapısına, bölgenin coğrafi şartlarına uygun konut yapısı ile Hisar projemizle bütünlük içerisinde, Uludağ'ın ihtişamını ortaya çıkartacak güzel bir çalışma olacak" dedi.

Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181