Aqua City Denizli'de 3+1 daireler 584 bin TL'den başlıyor!
210 bin metrekarelik arsa üzerinde toplam 902 konuttan oluşan Aqua City Denizli 3+1 daireler 584 bin TL'den başlıyor.

Denizli konut projeleri arasında yer alan Aqua City Denizli 3+1 daireler 584 bin TL'den konut alıcılarına sunuluyor. Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları dairelere göre değişiklik gösteriyor. 

Konumu ile dikkat çeken projede daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. ​Çocuklar için ahşap oyun gruplarına yer verilen Aqua City Denizli projesinin kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunuyor. 

Yaşamın başlamış olduğu projesinde plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivite imkanları sağlıyor. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Aqua City Denizli 3+1 daireler 584 bin TL bilgisi ve Aqua City Denizli fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aquacity Denizli satış ofisi için tıklayınız.
Aqua City Denizli nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181