Baklan TOKİ Evleri kurası 17 Mayıs'ta çekiliyor!
Baklan Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçenin Denizli Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan 128 konut, Baklanlılar tarafından yoğun talep görmüştü. Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı Baklan TOKİ Konutları, 3+1 ve 2+1 şeklinde yapılmış, inşaatı ise 13 ay sürmüştü.

Başkan Gülsever'den müjde
Hak sahiplerinin heyecanla beklediği kura çekim tarihi, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever tarafından müjdelendi. Baklan TOKİ Konutları için çekiliş tarihinin 17 Mayıs Perşembe günü, saat 15.00'da olduğunu belirten Başkan Gülsever, "Konutların Baklan'da yapılması için yoğun bir çaba sarfettik ama başardık. Böylece ilçenin konut ihtiyacının büyük bir kısmı karşılanmış oldu. Yakın bir tarihte 2. Etap, 88 konutun temelini atacağız. Konutlar yaşam standartının artmasına ve sosyal yaşamımızın güçlenmesine vesile olacaktır. Baklan TOKİ Konutları ilçeyi daha iyi bir yaşantı alanı sunuyor. Tüm halkımızı Baklan Belediye Kültür Merkezi'ndeki çekilişe davet ediyorum" dedi.

Baklan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181