Denizli Acıpayam TOKİ Evleri satış duyurusu!
3 katlı blokların yer aldığı mahalle konseptli Denizli Acıpayam TOKİ Evleri satış duyurusu detaylarını sizler için araştırdık.

Denizli Acıpayam TOKİ Evleri satış duyurusu detayları TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlandı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Acıpayam belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizli Acıpayam TOKİ Evleri başvuru tarihleri 12 Kasım 2018'de başlayıp 16 Kasım 2018'de sona erecek.

256’sı 2+1 alt gelir grubu ve 184’ü ise 3+1 orta gelir grubu olmak üzere toplam 440 adet konutun kuralı satışa sunulacağı Acıpayam Belediyesi TOKİ projesinde başvuru bedelleri 2+1'ler için 1.000 TL, 3+1'ler için 2.000 TL olarak belirlendi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Oğuz Mahallesi'nde inşa edilen projede, yerleşim alanı dükkânları, camisi, meydanı, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Denizli Acıpayam TOKİ Evleri satış duyurusu listesi şu şekilde;
Acıpayam TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Acıpayam TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ kura sonuçları detayları için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181