Denizli Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihleri bugün başlıyor!
256’sı 2+1 ve 184’ü ise 3+1 planında toplam 440 adet konutun kuralı satışının yapıldığı Denizli Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihleri bugün başlıyor.

Denizli Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihleri detayları şu şekilde; Acıpayam Belediyesi TOKİ projesinde asil hak sahipleri sözleşmelerini 5 Aralık 2018 ila 26 Aralık 2018 tarihleri arasında imzalayacak. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri 28 Aralık 2018 ila 31 Aralık 2018 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak.

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Oğuz Mahallesi'nde inşa edilen Denizli Acıpayam TOKİ Evleri başvuru tarihleri 12 Kasım 2018'de başlayıp 16 Kasım 2018'de sona erdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Acıpayam belediyesi tarafından hayata geçirilen projede, yerleşim alanı dükkânları, camisi, meydanı, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Denizli Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Acıpayam TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ kura sonuçları detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181