Denizli Babadağ Toki Evleri ihalesi yapıldı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde inşa edilecek 189 konutun ihalesi yapıldı.

02 Mayıs 2019, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de yer alıyor. Yatay mimarinin esas alındığı projede konutların yükseklikleri zemin+4 olacak.  İnşa edilecek 189 konutun 93’ü 2+1, 96’s1 3+1 planında yapılacak.

Tüm yeni projelerinde yatay ve yerel mimari ile mahalle kültüründen ödün vermeden çalışmalarına devam eden TOKİ, ülke genelinde yürüttüğü tüm inşa faaliyetlerinde insan ve şehir ilişkisini gözeten bir yaklaşımı benimsiyor.

Şehir silueti, kültürel ve sosyal doku, bölge ekonomisi, coğrafya, çevre gibi, şehir ve insana dair her parametreyi titizlikle analiz ederek projelerini hazırlayan TOKİ, tüm nitelikleriyle milletin beklentilerini karşılayacak, yeni yaşam alanları oluşturuyor.

Denizli Babadağ projesi de TOKİ’nin yeni dönemde hayata geçirdiği mimari dokular ışığında tasarlandı. Projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, ahşap görünümlü cephe kaplamaları uygulandı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181