Denizli Bekilli TOKİ başvuruları 27 Ekim 2020'de sona erecek!

Toplam 73 adet konutun kuralı satılacağı ​Denizli Bekilli Toki başvuruları 27 Ekim 2020 tarihinde sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli Bekilli Toki başvuruları 19 Ekim 2020 tarihi itibariyle başladı. Denizli Bekilli Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Denizli Bekilli Toki evleri başvurusu 27 Ekim 2020 tarihinde sona erecek.

53 adet 2+1 alt gelir grubu ve 20 adet 3+1 orta gelir grubu konut için toplanacak olan ​Denizli Bekilli Toki başvurusu T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Bekilli Şubesi aracılığı ile yürütülecek.

BAŞVURULAR İÇİN AŞAĞIDAKİ ŞARTLAR;

ALT GELİR ve ORTA GELİR KONUT GRUPLARI İÇİN; Söz konusu Toplu Konut Uygulaması kapsamında, satışa sunulacak konutlar için hane halkı adına, yani kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına, ancak tek bir başvuruda bulunulabilecektir.

ALT GELİR ve ORTA GELİR KONUT GRUPLARI İÇİN; Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesini imzaladığı tarih itibarıyla; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuya kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutun (Ancak, kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.) bulunmaması, Daha önce kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları tarafından Toplu Konut İdaresince satılmış bir konutu satın almamış olması

Denizli Bekilli Toki başvuruları detaylarını sizler için derledik. Toki ​Denizli Bekilli başvuruları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Bekilli Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181