Denizli Çivril TOKİ Evleri!
Denizli’nin Çivril İlçesi, Yukarı Mahallesi’nde inşa edilen Denizli Çivril TOKİ Evleri detaylarını sizler için araştırdık.

109 adet 2+1 ve 221 adet 3+1 dairenin yer aldığı Denizli Çivril TOKİ Evleri kura sonuçları listesini belirleyen kura töreni 27 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Yapılan kura töreni neticesinde 330 konutun hak sahipleri belli oldu.

​Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Çivril TOKİ Evleri projesinin ihalesi 31 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirildi. 3 katlı bloklardan oluşan proje kapsamında ayrıca cami, 2 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan projede modern ve geleneksel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama,  balkon ve pencere aralarında ahşap görünümlü fibercement kaplamalar kullanıldı. 

Denizli Çivril TOKİ Evleri kura sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181