Denizli Kayaköy TOKİ teslimleri devam ediyor!

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Denizli Kayaköy Toki teslimleri devam ediyor.

1108 adet konutun yer aldığı Denizli Kayaköy Toki teslimleri 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle başlıyor. Denizli Merkezefendi Kayaköy Mah. 1. Bölge 1.108 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Denizli Kayaköy Toki evleri teslim tarihi 29 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Göre Belediye Başkanlığı aracılığı ile hayata geçirilen projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde Denizli Merkezefendi Kayaköy Mah. 1. Bölge 1.108 Konut Projesi Şantiyesi’nde yapılacak.

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:

- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin konut alıcısında bulunan nüshası,

- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

- Konut satış faturası.

Denizli Kayaköy Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Denizli Kayaköy Toki anahtar teslim programı için tıklayınız.

Denizli Kayaköy Toki teslimleri detaylarını sizler için derledik. Denizli Kayaköy Toki ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181