Denizli Kocadere TOKİ yeni ihale tarihi 27 Temmuz 2021!

439 konuttan oluşacak olan Denizli Kocadere Toki projesinin yeni ihale tarihi 27 Temmuz 2021 olarak belirlendi.

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi'nde inşa edilecek olan Denizli Kocadere Toki projesinin ihalesi 27 Temmuz 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Denizli Kocadere Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Denizli Kocadere Toki evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Denizli Pamukkale Kocadere 2021 projesi kapsamında 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Denizli Kocadere Toki ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
n 2 yıl önce

DENİZLİ PAMUK KALE KOCADERE INSATI BAŞLADIMI TOKİ

Avatar
Yılmaz 2 yıl önce

Denizli kocadere 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak bilgi si olan var mi

Avatar
Tahsin filiz 2 yıl önce

Denizli kocadere toki ihalesi yılan hikayesinemi döndü ne ses ne seda çıkıp bir açıklama yapın qrkadas bu sessizlik nedir ya 2007 deki zeybekcinin 25000konut yalanı gibi olmasın üstelik kuraları bile çekildi insanlara niye umut verip sonra susuyorsunuz bir açıklama yapında sebebini bilelim

Avatar
FASI 2 yıl önce

HILAL MİSİRLI EMLAK SAY

banner182

banner181