Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!
Denizli Merkezefendi Kayaköy Bozburun Mahallesi 1. ve 2. bölge Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi başvuru ile satışa sunulan konutların detayları şu şekilde;
- Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 1. bölge kapsamında 509 adet orta gelir grubuna ayrılırken 599 adet konut alt gelir grubuna ayrıldı.
- Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. bölge kapsamında 689 adet orta gelir grubuna ayrılırken 484 adet konut alt gelir grubuna ayrıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. 1198 orta gelir grubu ve 1083 alt gelir grubu toplam 2281 konut kuralı satışa sunulduğu Denizli Merkezefendi TOKİ başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Denizli TOKİ başvuru şartları 2019 için tıklayınız.
Denizli TOKİ ödeme planı 2019 için tıklayınız.
Denizli TOKİ ödemeleri 2019 için tıklayınız.

Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları detaylarını sizler için derledik. Merkezefendi Kayaköy TOKİ Evleri ve Denizli Kayaköy TOKİ 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Kayaköy TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru formu için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181