Denizli TOKİ başvuru şartları 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli toki başvuru şartları 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Denizli Merkezefendi Kayaköy Bozburun Mahallesi 1. ve 2. bölge Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Denizli toki başvuru şartları 2019 alt ve orta gelir grubuna göre değişliklik gösteriyor.

Denizli Merkezefendi toki başvuru şartları 2019 alt gelir grubu listesi şu şekilde;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetl bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç )
3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4500.00TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4500.00TL olması gerekmektedir.)
5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır.

Toki denizli merkezefendi başvuru şartları 2019 orta gelir grubu şu şekilde;
- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).
- Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır. 5) Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il/ilçe nüfusuna kayıtlı olması) gerekmektedir. 
- Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir 

1198 orta gelir grubu ve 1083 alt gelir grubu toplam 2281 konut kuralı satışa sunulacağı Denizli Kayaköy toki 2019 başvuru tarihi 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Toki Denizli Merkezefendi 2019 başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Denizli toki başvuru şartları 2019 detaylarını sizler için derledik. Denizli Kayaköy toki başvuru şartları 2019 ve Denizli Kayaköy toki 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Kayaköy TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.
Denizli Kayaköy TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Denizli Kayaköy TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Denizli Kayaköy TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru formu için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181