Denizli TOKİ Evleri başvuru Kasım 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli TOKİ Evleri başvuru Kasım 2018 detaylarını sizler için araştırdık.  

Türkiyenin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzasıyla Denizli Toki Evleri satışları devam ediyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor.

Denizli TOKİ Evleri başvuru Kasım 2018 listesi şu şekilde;

31 adet 3+1 orta gelir grubu ve 46 adet 2+1 alt gelir grubu konutun satılacağı Denizli Baklan TOKİ projesinde satışlar 10 Ekim 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Denizli Baklan Merkez Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen projede yer alan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası AŞ. Baklan/Denizli şubesi tarafından yürütülecek. Toki kurasız satış Denizli Baklan detaylı bilgi için tıklayınız.

20 adet 2+1 alt gelir grubu konutun satışa sunulduğu TOKİ Denizli Tavas projesinde konutların satışları 15 Ağustos 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Denizli Tavas Belediye Projesi kapsamında inşa edilen projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Tavas/Denizli şubesinde yapılacak. Toki kurasız satış Denizli Tavas detaylı bilgi için tıklayınız.

Toplu Konut İdaresi tarafından Denizli'de inşaatı devam eden Toki Denizli 2018 projeleri arasında Toki Denizli Acıpayam, Toki Denizli Merkezefendi, Toki Denizli Honaz ve Toki Denizli Bekilli projeleri yer alıyor.

Denizli TOKİ Evleri başvuru Kasım 2018 listesini sizler için derledik. Denizli Toki Evleri satılık 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181