Denizli TOKİ Evleri satılık!
Denizli TOKİ Evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık. Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten TOKİ Denizli'de konut inşa ediyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli'de hayata geçirilen projelerin çalışmaları ve satışları hızla devam ediyor. TOKİ Denizli projelerinin çalışmalarını sürdürürken 2 yeni proje için de ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. İhalesi yapılacak olan Denizli Buldan TOKİ projesi ile 144 konut, Denizli Honaz TOKİ projesi ile 134 konutun inşasına başlanacak.

Denizli TOKİ Evleri satılık daire listesi;

Denizli Karahayıt Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 4+1 dublex konut 9 adet konutun bulunduğu TOKİ Denizli Karahayıt projesinde satışlar 11 Temmuz 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projenin satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Akköy/Denizli şubesi tarafından yapılacak. 

Denizli Tavas Belediye Projesi kapsamında inşa edilen 3 adet standart ve 20 adet alt gelir grubu konutun bulunduğu Denizli Tavas TOKİ projesinde satışlar 15 Ağustos 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Tavas/Denizli şubesi tarafından yapılacak.

Ayrıca inşaatı devam eden Denizli TOKİ projeleri şu şekilde;
- Sarayköy TOKİ 403 adet konut
- Tavas TOKİ 224 adet konut
- Çivril TOKİ 330 adet konut
- Acıpayam TOKİ 440 adet konut
- Merkezefendi TOKİ 1. bölge 1108 adet konut
- Merkezefendi TOKİ 2. bölge 1173 adet konut
- Honaz TOKİ 110 adet konut
- Bekilli TOKİ 134 adet konut

Denizli TOKİ Evleri satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181