Denizli TOKİ kura sonuçları 3+1 ne zaman belli olacak?
Denizli Merkezefendi Kayaköy Bozburun Mahallesi 1. ve 2. bölge Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Denizli TOKİ kura sonuçları 3+1 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Denizli TOKİ kura sonuçları 3+1 ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Denizli Merkezefendi 1. Ve 2. Bölge Projesinde yer alan orta gelir grubu (3+1) konutların kura çekilişi 11 Nisan 2019 tarihinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Denizli toki kura çekimi sonçları açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Kura sonuçları listesi için tıklayınız.

Denizli Merkezefendi 1. Ve 2. Bölge Projesinde yer alan alt gelir grubu (2+1) konutların kura çekilişi 10 Nisan 2019 tarihinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda saat 11:00’de gerçekleştirildi. Projede yer alan 2+1 orta gelir grubu konutlara konut adedinden daha az başvuru geldiğinden bu kategoriden başvuru yapan kişilere yönelik “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.

1198 orta gelir grubu ve 1083 alt gelir grubu toplam 2281 konut kuralı satışa sunulduğu Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında kabul edildi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli Merkezefendi TOKİ başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından toplandı.

Denizli TOKİ kura sonuçları 3+1 ne zaman belli olacak detaylarını sizler için derledik. toki kura sonuçları denizli ve denizli toki kura sonuçları isim listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Kayaköy TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Denizli Bozburun TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181