Tavas TOKİ Evleri kuraları 17 Mayıs'ta çekilecek!
Tavas’ta TOKİ kuralarının tarihi belli oldu. 17 Mayıs günü Tavas Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda çekilecek olan kura heyecanı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarda büyük bir heyecan oluşturdu.

Denizli İli Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahallesi 112 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve Tavas Merkez Yenimahalle’de 112 Adet Konut ve 1 Adet Büfe olmak üzere, toplam 224 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi,  yapım inşaatında sona gelindi. Tavas’ın hızla geliştiğini söyleyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “ TOKİ inşaatlarımızda sona gelindi. Kura çekimlerimizin tarihi belli oldu. Ev sahibi olacak vatandaşlarımızın heyecanı bizi de sardı” dedi.

Tavas vizyonuyla her geçen gün daha çok ivme kazanıyor diyen Akyol, “Ev sahibi olmaya aday olacaklar şimdiden Belediyemize gelerek heyecanlarını bizimle paylaşıyorlar.  İnsanlar uygun fiyata yıllarca hayalini kurdukları evlerinin sahibi olacaklar. Buna birazcık bile vesile olabildiysek ne mutlu bize.

TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler.
TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda ilçemize değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.

Ben buradan tekrar emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Tavas Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181