TOKİ'den Denizli Çardak'a '250 TL'ye 25 bin konut projesi'!
Önceki Dönem Ekonomi Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Denizli'de yapılması müjdesini verdiği '250 TL'ye 25 bin konut projesi'nde somut adımlar atılmaya başlandı. Proje kapsamında Çardak'ın Saray Mahallesi'nde bulunan 81 dekarlık alanın tapusu, Toplu Konut idaresi'ne tescil edildi.

ÇARDAK'TA İLK ETAPTA 400 KONUT YAPILACAK
Proje hakkında açıklama yapan Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk "Saray Mahallesi, adını kervansaraydan alıyor. Burada hazineye ait arazi bulunuyor. 81 dekar arazinin tapu tescilini TOKİ'ye sağladık. Şu anda zemin etütleri bitmek üzere. Üst ölçekli planları bitiyor. Muhtemelen 2-3 ay sonra burada TOKİ çağrıya çıkacak. Bizimle yazışmaları sürüyor. Bize, 'İstediğiniz konut sayısı ve türleri nedir? Kaç metrekare konutlar istiyorsunuz?' gibi sorular geldi. Biz bunları cevaplandıracağız. İlk etapta 400 konutluk bir proje var. Seçim öncesinde Nihat Bakanımızın söylemiş olduğu o 25 bin konutluk proje içerisinde çalışmasını en önde tamamlayan ilçelerden birisiyiz. 400 yetmezse bir 400 daha yapabilecek kadar yerimiz var" dedi.

Gürkan GÖK/Denizli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181