TOKİ Denizli Karahayıt'ı cazibe merkezi haline getirdi!
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında Pamukkale'nin Karahayıt Mahallesi'nde yapılan toplantıda, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları, TOKİ tarafından il genelinde yapılacak sosyal konutlarla ilgili projeleri değerlendirdi.

DAHA İYİ OLACAK
Denizli için 2017 yılının TOKİ açısından il merkezi ve ilçelerde proje inşaatının başlayacağı bir dönem olacağını vurgulayan Turan, şunları söyledi: "Bir ay sonra 6-7 Ocak'ta yapacağımız toplantıda hangi aşamaya geldiğimizi test edeceğiz. Bizden konut bekleyen vatandaşlarımız için 2017 yılı çok daha iyi bir yıl olacak. Termal turizm merkezlerinden Pamukkale'nin Karahayıt Mahallesi'nde inşa ettiğimiz yapılar, ülke turizmine, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir aşamada. Karahayıt'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaptığımız sosyal konut ve tesislerle bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmeye başladı."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, "Merkezdeki 2 ilçe ve diğer 17 ilçe olmak üzere bütün ilçeler masaya yatırıldı. TOKİ Denizli'ye çok güzel yatırımlar yaptı. Bundan sonra da yapacaklar" diye konuştu.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181