TOKİ Denizli Ovacık projesi 2020!
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Denizli Ovacık projesi 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Denizli Ovacık projesi 2020 detayları şu şekilde;
Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi'nde inşa edilecek olan Toki Denizli Honaz evleri 2020 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Denizli Honaz projesi 2020 kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

214 konuttan oluşacak olan Denizli Honaz Toki projesinin ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'da yapılacak. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Denizli Honaz Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Toki Denizli Ovacık projesi 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181