TOKİ Denizli Sarayköy konutları hızla yükselmeye devam ediyor!
Sarayköy'de yeni bir yaşam merkezi yükseliyor. Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle 2017 yılının Eylül ayında Trafo Mahallesi'ne 410 TOKİ konutun yapımı için temel atılmıştı. 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan TOKİ konutları hızla yükselmeye başladı. Şuana kadar yüzde 35'lik kısmının tamamlandığı TOKİ konutlarının 20 bloktan 17 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. İlçeye uygun az katlı, yatay mimaride inşa edilen TOKİ konutlarında modern ve yöresel mimarinin izleri buluşuyor. Cephelerin zemin kat seviyesinde taş kaplama, dekoratif pencereler, söveler kullanıldı. Önümüzdeki aylarda TOKİ konutlarında doğal gaz hattı döşeme çalışmaları da başlayacağı bilgisi verildi.

"İLÇEMİZİN UZUN YILLAR BEKLEDİĞİ BİR HİZMETTİ"
Sarayköy'de büyük hizmetlerin kapısını açmaya devam edeceklerini ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "TOKİ konutları ilçemizin uzun yıllar beklediği bir hizmetti. Başladığı ilk gün Denizli ve ilçelerinden yoğun bir ilgi görmüş ve 410 konutumuzun kayıtları kısa zamanda tamamlanmıştı. Bizde bu önemli projenin ilçemize gelmesi için 2014 yılında hemşehrilerimize söz vermiştik ve 2017 yılının eylül ayında bu önemli projemizin başlangıcı için bismillah dedik. Şimdi ise artık TOKİkonutlarımız kendini göstermeye başladı. Mahalle konseptli olan TOKİ konutlarımızın yerleşim alanı, dükkânları, camisi, meydanı, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunacak, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşecek. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımız sıcak yuvalarının kapılarını açacak ve ilçemizde yeni bir yaşam alanı doğacak " dedi. Başkan Özbaş," Geçti ğimiz günlerde ilçemize teşrif eden Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekti, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Milletvekillerimiz, il ve ilçe protokolümüzle TOKİ konutları alanına giderek çalışmalar hakkında bilgi verdik. İlçemizi bu büyük proje ile buluşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Ekonomi Bakanımız sayın Nihat Zeybekci'ye, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'a, mille tvekillerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181