Diyarbakır Çölgüzeli TOKİ'de kurasız satışlar 29 Ağustos'ta sona erecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Çölgüzeli Toki'de kurasız satışlar 29 Ağustos'ta sona erecek.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Diyarbakır Çölgüzeli Toki satışları 16 Temmuz – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak. Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli 566, 736, 870 Konut Projeleri kapsamında inşa edilen Diyarbakır Çölgüzeli Toki evleri satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

2+1 planında inşa edilecek konutların satışa sunulduğu projede konut alıcısı, on dört günlük cayma hakkının bitiminden sonra Gayrimenkulün fiili teslimine kadar herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahiptir. Fiili teslimden sonra sözleşmeden dönme hakkı kullanılamaz İdarece konut iade alınmaz.

Diyarbakır Çölgüzeli Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Çölgüzeli Toki fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181