Diyarbakır Kayapınar TOKİ Evleri satılık!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Diyatbakır Kayapınar TOKİ Evleri satılık detaylarını sizler için araştırdık.

Diyatbakır Kayapınar TOKİ Evleri satılık detayları şu şekilde; Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen toplam 490 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Açık Satışa sunulacak. Kayapınar Üçkuyu TOKİ satışları 28 Kasım - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 720 Konut Projesi kapsamında 300 adet 2+1 planında ve Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 546 Konut Projesi kapsamında 190 adet 2+1 planında konutun satışa sunulacağı proje kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. 

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 546 Konut Projesi satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 720 Konut Projesi satış duyurusu için tıklayınız.
​Diyarbakır Kayapınar TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Diyatbakır Kayapınar TOKİ Evleri satılık detaylarını sizler için derledik. Kayapınar Üçkuyu TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Selamın aleykum Diyarbakır'da 720 toki 5 inci etap ta 2+1 ve 3+1 konut sahibi olmak istiyorum yardımcı olsanız çok sevinirim tlf 05397038848

Avatar
Abdurrahman 5 yıl önce

Konut almak istiyurum

Avatar
Abdurrahman 5 yıl önce

Konut almak istiyurum yardımcı ulurmusunuz

Avatar
Abdurrahman 5 yıl önce

Konut almak istiyurum yardımcı ulurmusunuz Diyarbakır’da 5ci etapta 720 kunuttan almak istiyorum 3+1

Avatar
Abdurrahman 5 yıl önce

Konut almak istiyurum yardımcı ulurmusunuz Diyarbakır’da 5ci etapta 720 kunuttan almak istiyorum 3+1

Avatar
Abdurrahman 5 yıl önce

Konut almak istiyurum yardımcı ulurmusunuz Diyarbakır’da 5ci etapta 720 kunuttan sahibi ulumak istiyorum 3+1

banner182

banner181