Diyarbakır Kayapınar TOKİ vaziyet planı!
Diyarbakır Kayapınar 808 Konut Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Diyarbakır Kayapınar TOKİ vaziyet planı belli oldu.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ vaziyet planı için tıklayınız.

Diyarbakır'da inşa edilen 134 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 3+1 planında inşa edilen 134 konutların satışa sunulacağı ​Diyarbakır Kayapınar TOKİ Evleri satışları 25 Ekim itibariyle başladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kayapınar TOKİ satışı 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede yer alan konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Diyarbakır ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ vaziyet planı detaylarını sizler için derledik. Diyarbakır Kayapınar TOKİ yerleşim planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayınız.
Kayapınar TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181