Diyarbakır Üçkuyu TOKİ'de kurasız satışlar 29 Ağustos'a kadar devam edecek!
Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 808 Konut Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Diyarbakır Üçkuyu Toki projesinde kurasız satışlar 29 Ağustos'a sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 66 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ imzası taşıyan Diyarbakır Üçkuyu Toki satışları 16 Temmuz – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacak. 14 adet 2+1 alt gelir grubu ve 52 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulduğu Diyarbakır Üçkuyu Toki evleri satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Diyarbakır ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla yapılacak.

Konut alıcısı, on dört günlük cayma hakkının bitiminden sonra Gayrimenkulün fiili teslimine kadar herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahiptir. Fiili teslimden sonra sözleşmeden dönme hakkı kullanılamaz ve İdarece konut iade alınmaz.

Diyarbakır Üçkuyu Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Üçkuyu Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Üçkuyu Toki fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181