Diyarbakır Yenişehir TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Diyarbakır Yenişehir Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Diyarbakır Yenişehir Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşacak olan toki diyarbakır yenişehir kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura çekimi töreni 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Toki 50 bin konut Diyarbakır kapsamında yer alan projede yapılacak kura töreni neticesinde hak sahipleri belli olacak.

Diyarbakır TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Diyarbakır Yenişehir Toki başvuru işlemleri 19 Nisan 2019 tarihine kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Diyarbakır İlinde bulunan yetkili Şubeleri tarafından kabul edildi.

Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 800 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan toki diyarbakır yenişehir daire detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 560 adet, brüt 75metrekare 
3+1 nitelikli 240 adet, brüt 110 metrekare

Diyarbakır Yenişehir Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Yenişehir Toki evleri 2019 fiyat için tıklayınız.

Diyarbakır Yenişehir Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. diyarbakır toki kura sonuçları 2019 ve diyarbakır toki kura sonuçları isim listesi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181