Kayapınar Üçkuyu TOKİ satışları 28 Kasım'da başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Kayapınar Üçkuyu TOKİ satışları 28 Kasım'da başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen toplam 490 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Açık Satışa sunulacak.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 720 Konut Projesi kapsamında 300 adet 2+1 planında ve Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 546 Konut Projesi kapsamında 190 adet 2+1 planında konutun satışa sunulacağı Kayapınar Üçkuyu TOKİ satışları 28 Kasım - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. 

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmayacaktır.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 546 Konut Projesi satış duyurusu için tıklayınız.
Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 720 Konut Projesi satış duyurusu için tıklayınız.
​Diyarbakır Kayapınar TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Kayapınar Üçkuyu TOKİ satışları detaylarını sizler için derledik. Kayapınar Üçkuyu TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181