TOKİ Diyarbakır'da oto sanayi sitesi inşa ediyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), üretimde verimliliğin artırılmasıyla istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da oto sanayi sitesi inşa ediyor.

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde yapımına başlanan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en modern oto sanayiinde 4 bin 500 kişi istihdam edilecek. TOKİ Başkanı Turan, “Modern oto sanayi sitesiyle kentin vizyonuna ve istihdama katkı sağlamayı, üretim altyapısını oluşturmayı ve mesleki alanları geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

810 İŞYERİ BULUNUYOR
Diyarbakır 4. Oto Tamirciler ve Küçük Sanayi Sitesi Projesi'nde 810 işyeri bulunuyor. Sitede ayrıca çalışanların ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına yönelik, idare binası, çarşı, banka, fırın, cami, PTT ve lokanta gibi birimler de yer alıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, bölgenin en modern OSB'sini Diyarbakır'da inşa ettiklerini söyledi.

Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181