TOKİ Diyarbakır'da oto sanayi sitesinin ihalesini yaptı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Diyarbakır’da inşa edilecek oto sanayi sitesinin ihalesi yapıldı. 16 Ocak 2018, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında yönetim binası, 5 lokanta, banka, PTT, çarşı, fırın ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Projenin bütününde 814 iş yeri bulunuyor. Bunlardan 624 iş yeri 150 metrekare, 190’ı ise 300 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Bu projeyle istihdam alanı ve üretimin altyapısını oluşturacak, bölgesel gelişimi sağlayacak, gelişen sanayinin ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir oto sanayi sitesinin kazandırılması hedeflendi. İhale kapsamında, iş yerleri ve çalışanların genel ihtiyaçlarını kolayca sağlayabilecekleri çarşı, banka, lokanta ve fırın gibi sosyal donatılar da inşa edilecek.

TOKİ, şehir merkezlerini, şehrin dokusunu tehdit eden, imajını bozan, sağlıksız, ihtiyaca cevap veremeyen sanayi sitelerinden arındırmaya devam ediyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emrullah akelma 6 yıl önce

Ïhaleyi Kim aldi acaba.

Avatar
Emrullah akelma 6 yıl önce

Ihaleyi Kim aldi acaba.

Avatar
Yunus 6 yıl önce

Arkadaşlar 150 metre satılık dükkan varsa iletişime geçsin 0541 599 18 50 teşekkürler

Avatar
Yunus çelik 6 yıl önce

Arkadaşlar 150 metre satılık dükkan varsa iletişime geçsin 0541 599 18 50 teşekkürler

banner182

banner181