Düzce Organize Sanayi Bölgesi TEM bağlantısı 2018'de tamamlanacak!
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce inceleme gezisinin verimli geçtiğini açıkladı. Başkan Mehmet Keleş, Bakan Arslan’ın Düzce’ye birçok yatırım vaadinde bulunduğunu vurguladı ve ‘ Bakanlarımızın gelişinden Düzce çok kazançlı çıktı’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce gezisinin sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Mehmet Keleş, Bakan Ahmet Arslan’ın Düzce için 20 maddelik yatırım programı açıkladığına değinerek ‘ Bakan Arslan öncelikli olarak Düzce Kuzey Çevre Yolu ile D-100 karayolu ve yan yollara ilişkin birçok projenin 2018 yatırım programı içine alındığını belirtti. Bakanımız 10 yıl içinde Düzce’ye 3 Milyon liralık yatırım yapıldığını işaret etti ve yatırımların devam edeceği sözünü verdi. Yıllardır gündemde olan ve çalışması yapılan Organize Sanayi Bölgesi TEM bağlantısı 2018 yılında tamamlanacak. Tüm bunlar Düzce için çok önemlidir’ dedi.   

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181