Düzce Şıralık Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızla devam ediyor!
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Şıralık Spor Kompleks alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Keleş,  “Düzce Belediyesi olarak bu alanda muhteşem spor kompleksi inşa ediyoruz” dedi. Başkan Mehmet Keleş, spor tesislerinin birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapacağını da belirtti ve şu görüşlere yer verdi “ Futbol,  voleybol, tenis ve her türlü spor yapabilmeyi müsait bir alan oluşturuyoruz. Spor Kompleksimizin arka kısımlarında başka spor alanlarımız da olacak. Yürüyüş bantları, yürüme yolları, değişik spor etkinlikleri yapabilecek yerlerimiz olacak. Kısaca, burada muhteşem bir spor kompleksi ortaya çıkıyor.” Başkan Mehmet Keleş, tesislerden Düzcespor, Düzce Belediyespor ve diğer spor kulüplerinin yararlanacağını sözlerine ekledi. 

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181