Düzce'ye stadyum ve kentsel dönüşüm müjdesi!
Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Düzce’de yeni bir stadyum yapılması açıklamasının hemen ardından müjdeyi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi. Bir dizi inceleme için Düzce’ye gelen Bakan, stadyum yapılması için kararın alındığını belirtti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte Düzce’ye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Bakanlığına bağlı yatırım ve projeler için bölgede inceleme yaptı. Valilikte yapılan değerlendirme toplantısının sonrasında basın açıklaması yapan Bakan Arslan, Düzce’de yeni bir stadyum yapılması için kararın alındığını belirtti. Çakırlar mahallesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait 88,5 dönüm alan bulunduğunu işaret eden Bakan Arslan ‘ Söz konusu alanın 48,5 dönümünün stadyum yapılması için devri yapılacak’ dedi. Bakan işlemlerin başlatıldığını da sözlerine ekledi.  

BAŞKAN NE DEMİŞTİ
Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce’ye yeni bir stadyum yapılmasının gündeme geldiğini açıklamıştı. Başkan Mehmet Keleş, Başbakan Binali Yıldırım’ın Düzce’ye stadyum sözünü vermesinin ardından araştırmaya başladıklarını ifade ederek ‘ Valimiz Zülkif Dağlı ile birlikte Başbakanımızın sözünün ardından ilk araştırmalarımızı yapıyoruz. Düzce il sınırları içinde yeni bir stadyum alanı belirliyoruz. Şimdiki stadyum ise rekreasyon alanına dönüştürülecek. Söz konusu alan çevresinde de Kentsel Dönüşüm projesi uygulanacak. Dolayısıyla geniş bir çerçevede yeşil alan ortaya çıkacak’ dedi. 

Düzce Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181