Masar Tower fiyatları!
Masar İnşaat tarafından hayata geçirilen Masar Tower fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Masar Tower fiyatları belli oldu. Masar Tower daire fiyatları 172 bin TL'den başlıyor.

Düzce konut projeleri arasında yer alan Masar Tower projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneği yer alıyor. Birçok sosyal imkana sahip olan projede 1 oda 1 salon daire büyüklükleri 63 ile 67 metrekare arasında değişirken 2 oda 1 salon seçenekleride 91 metrekare olarak tasalanıyor.

Düzce’de konumlandırılan Masar Tower projesi 65 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçiriliyor. 238 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Masar Tower Düzce projesi 3 bin 640 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 13 katlı 2 blok olarak inşa edilen Düzce Masar Tower projesinde 2 daire seçeneği yer alıyor. Ayrıca projede güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları, kamelya alanları, basketbol sahası, fitness center, oyun alanları yer alıyor.

Masar Tower fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Masar Tower nerede ? Tıklayınız.
Masar Tower teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181