Masar Tower iletişim!
238 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Masar Tower iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Masar Tower iletişim bilgisi belli oldu. Masar Tower satış ofisi bilgisi şu şekilde;
Masar Tower adres :Maslak Mahallesi, Büyükdere Cd. No:237, 34485 Sarıyer/İstanbul
Masar Tower telefon :+90 212 876 96 01

Masar İnşaat tarafından hayata geçirilen Masar Tower Düzce projesi 3 bin 640 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 13 katlı 2 blok olarak inşa edilen Masar inşaat Masar Tower projesinde 2 daire seçeneği yer alıyor.

Düzce’de konumlandırılan Masar Tower projesinde daireler 65 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçiriliyor. Düzce konut projeleri arasında yer alan Masar Tower Düzce projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneği yer alıyor.

Birçok sosyal imkana sahip olan projede 1 oda 1 salon daire büyüklükleri 63 ile 67 metrekare arasında değişirken 2 oda 1 salon seçenekleride 91 metrekare olarak tasalanıyor. Ayrıca Masar Tower projesinde güvenlik, otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları, kamelya alanları, basketbol sahası, fitness center, oyun alanları yer alıyor. 

Masar Tower iletişim bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Masar Tower teslim tarihi için tıklayınız.
Masar Tower fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181