Düzce Boğaziçi Şekerpınar Mahallesi TOKİ fiyatları 2018!
​Düzce Boğaziçi Şekerpınar Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Düzce Boğaziçi Şekerpınar Mahallesi TOKİ fiyatları 2018 bilgisini sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Düzce Boğaziçi Şekerpınar Mahallesi TOKİ fiyatları 2018 bilgisine göre konutların fiyatları 112 bin 838 TL'den 136 bin 496 TL'ye kadar yükseliyor. Düzce Boğaziçi TOKİ projesinde şu anda toplam 20 adet konut kurasız satışta. Düzce TOKİ projesinde başvuru şartları arasında bulunan; 'Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması' şartı kaldırıldı ve başvuru tarihi 31.12.2018 tarihine kadar uzatıldı.

Satışları 28 Mayıs 2018 tarihinde başlayan Düzce TOKİ projesinde kalan 20 konutun satışı 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Nusrettin Mahallesi/Düzce şubesi tarafından yapılacak.

Düzce Boğaziçi Şekerpınar Mahallesi TOKİ fiyatları 2018 bilgisi detayı için tıklayınız.

TOKİ Düzce satış detayı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181