Düzce Boğaziçi TOKİ sözleşme imzalama tarihi bu gün başlıyor!
​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen ​Düzce Boğaziçi TOKİ sözleşme imzalama tarihi bu gün başlıyor.

​Düzce Boğaziçi TOKİ sözleşme imzalama tarihi şu şekilde; 
Düzce Boğaziçi 102 Konut Projesinde 102 adet dairenin hak sahibi belli oldu.Sözleşmeler asil hak sahipleri için 16 Nisan 2018 ila 20 Nisan 2018 tarihinde arasında imzalanacak. ​Asil hak sahipleri kentdilerine belirtilen gün ve saat içerisinde bankada hazır bulunmaları gerekiyor. Sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başlayacak, kişiler kendi imkanları ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Düzce/Nusrettin Mahallesi Şubesine gideceklerdir.

Vatandaşların bankaya giderken yanında bulundurması gereken belgeler;
T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).
Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge.
B2 tipi daire sahipleri, Boğaziçi Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır. (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacaktır.)

​Düzce Boğaziçi TOKİ sözleşme imzalama tarihi programı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181