Düzce TOKİ projeleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Düzce Toki projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Düzce Toki projeleri 2019 detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından düzce toki evleri 2019 kapsamında Kaynaşlı ve Cumayeri projeleri inşa edilecek.

Düzce Kaynaşlı TOKİ
Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii'ne 56 adet konut ve Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Merkez Mahallesi'ne 132 konutun inşa edileceği Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 29 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Düzce Kaynaşlı toki evleri projesi kapsamında pazaryeri, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.

Düzce Cumayeri TOKİ
127 konuttan oluşacak olan Düzce Cumayeri TOKİ Evleri 2019 projesinin ihalesi 27 Haziran 2018 saat 15:00'da gerçekleştirildi. Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi'nde inşa edilecek olan Çavdır TOKİ Evleri ihalesi kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işide yapılacak. TOKİ Düzce Cumayeri projesi kapsamında teskim merkezi inşa edilecek.

Düzce Toki projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Düzce toki 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181