Edirne Keşan İmar Planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacak!
Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 16-17 Ağustos 2017 tarihlerinde Keşan İlave İmar ve Revizyon İmar Planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.

Keşan Belediyesi’nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki Konferans ve Tiyatro Salonu’nda yapılacak ve her iki günde saat 13.00’de başlayacak toplantılarda; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, söz konusu plan ihalesini alan Ankara İmar Planlama Harita Kentsel Dönüşüm Şirketi’nden Şehir Plancısı Okan Erkılıç, İlbank Proje ve Mekansal Planlama Müdürü Salim Özgenç, İlbank Şehir Plancısı Birgül Ekşi, Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sebahattin Eren, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Şehir Plancısı Güliz Uslu Ergenler, vatandaşlara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktaracak.

Keşan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181